suunnittele wlt® -MASSIIVIPUURAKENNE OMATOIMISESTI AALTO HAITEK 3D BUILDER -mallinnusOHJELMALLA

Aalto Haitek 3D Builder on selainpohjainen liimattomien, patentoidulla WLT® (Wave Layered Timber) -menetelmällä valmistettujen Aaltosiltojen mallinnusohjelma, jonka käyttäminen ei vaadi eritystaitoja tai koneelle lataamista. Huomaathan käyttää ulkoista hiirtä ja läppäriä tai pöytäkonetta. 

Miksi käyttää Aalto Haitek 3D Builderia? 

Aalto Haitek 3D Builder on selainpohjainen Aaltosiltojen mallinnusohjelma, jonka käyttäminen ei vaadi eritystaitoja tai koneelle lataamista. Huomaathan käyttää ulkoista hiirtä ja läppäriä tai pöytäkonetta. 

mallinna käyttötarkoitukseen sopiva Aaltosilta Aalto Haitek 3D Builderilla

Mikäli tarvitset mittojen mukaisen Aaltosillan, niin voit piirtää sen omatoimisesti. Aalto Haitek 3D Builder -ohjelma mahdollistaa rakenteen vaivattoman muuntelun jo suunnitteluvaiheessa. Pystyt välittömästi visualisoimaan kulloisenkin muutoksen. Edistyksellistä ohjelmassa on yhteistyö ja joustava jakaminen, jolloin saat kerättyä erilaiset näkemykset osaksi päätöstäsi. Voit halutessasi tallentaa ja lähettää itsellesi suuntaa antavan mallin luomastasi WLT ® -massiivipuurakenteesta.

Mitä kaikkea voit tehdä Aalto Haitek 3D Builder -ohjelmalla?

Aalto Haitek 3D Builder mallinnoksella avulla pääset hyvään alkuun suunnittelussa. Voit pyöritellä luomustasi 3D-näkymässä ja katsella sitä eripuolilta omalla koneellasi. Muunna Aaltosillan korkeutta, leveyttä ja pituutta vaivattomasti hiiren raahaa ja pudota toiminteella. Voit tallentaa suuntaa antavan mallin ja tilata samalla avainkoodin, mikäli haluat jatkaa mallin muokkausta. Mikäli tahdot jatkokehittää mallia kollegoidesi tai ystäviesi kanssa, jaa linkki, jolla he voivat muokata mallia ja tallentaa sen uudessa muodossa. Alkuperäinen malli pysyy tallessa, alkuperäisen käyttäjän muokattavissa ja hallinnassa. Yhdessä suunnittelemalla voitte päästä mieluisaan tulokseen.

Suuntaa-antava malli pohjana räätälöinnille

Kun 3D Builder -ohjelmalla laatimasi malli on mielestäsi valmis, voit vaivattomasti ottaa yhteyttä Aalto Haitekin ammattilaisiin ja pyytää tarjousta mallin pohjalta. Teemme tarjouksia kaikkeen käyttöön tarkoitetuista silloista. Huomaathan, että lähtökotaisesti julkiseen tilaan ja käyttöön tarkoitetut sillat vaativat rakennusluvan, riippuen kuitenkin sillan koosta sekä käyttötarkoituksesta. Yleisiä Aaltosiltojen käyttöpaikkoja ovat muun muassa pihat, puistot, viheralueet, metsäpolut, ulkoilureitit, muut yksityiset ja yleiset kulkureitit tai vaikka golfkentät.
Sillan lopullinen mitoitus, kaiteet sekä pintakäsittelyn suunnittelemme kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Mahdollisen rakennusluvan tarpeen arvioimme kanssasi erikseen.

 

Miksi valita Aaltosilta

Yksityiskäyttöön tarkoitettu piensilta on nopea ja helppo asentaa itse. Lado sillan komponentit terästankoon limittäin ja kiristä mutterilla tiiviiksi kanneksi. Vahva rakenne syntyy ilman liimoja, puhtaasta puusta. Räätälöitävissä silloissa on koko, muoto ja väri muunneltavissa. Pitkän elinkaaren takaamiseksi suosittelemme puun käsittelyä luonnonmukaisilla käsittelyaineilla.

WLT® -massiivipuusillat – ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto

Aaltopuu, eli WLT® -rakennusmenetelmä perustuu aaltoprofiilisista puukomponenteista kasattaviin elementteihin. WLT®:n nerokas aaltoprofiilin ja puun kuivaamiskäsittelyn yhdistelmä luo elementeille yhtenäisen, halkeilemattoman ja jäntevän rakenteen. Aaltoprofiilin yhdistämistekniikka ja saman suuntaiset puun syyt luovat poikkeuksellisen lujia puurakenteita, mikä tekee WLT®:stä ekologisen ja taloudellisen vaihtoehdon vaativiin rakenteisiin. 

Kustannuksiltaan WLT ® -massiivipuusta suunnitellut rakenteet ovat kilpailukykyisiä vastaaviin massivipuisiin ratkaisuihin verrattaessa.

Tutustu esitteeseen ja siihen, miksi WLT ® -massiivipuusilta on varteenotettava valinta.

 

Aalto Haitek – ympäristöystävällisiä ja vastuullisia valintoja

 Aalto Haitekin kehittämä WLT® (Wave Layered Timber) – rakennusmenetelmä on patentoitu keksintö. WLT® -menetelmällä massiiivipuusta saadaan, ilman liimoja, vahva, kestävä ja monipuolinen – universaali puukomponentti kaikentyyppiseen rakentamiseen, mukaan lukien sillat sekä rakennukset.

Tutustu WLT®:n käyttäjähyötyihin täältä ja toteutuneita projekteja on katseltavissa täällä. Rakennusprojektista kertovan videon voit katsoa täältä

Lue lisää WLT ® Wave Layered Timber -menetelmästä.

 

WLT® tarjoaa ratkaisun päästöttömään massiivipuurakentamiseen

Tavoittenamme on puhdas ja terveellinen tulevaisuus. Aalto Haitekin kehittämä ja patentoima WLT® (Wave Layered Timber) -menetelmä, liimattomuuden ohella mahdollistaa myös  rakennusjätteen vähentämisen.
Visionamme on pudottaa rakennusteollisuuden hiilipäästöt neljäsosaan nykyisestä.
Luonnonmukainen rakentaminen on puurakentamisen uusi aalto.

 

Kiinnostuitko?

 

Ota yhteyttä

AALTO HAITEK on kestävän kehityksen edelläkävijä, joka suunnittelee, kehittää ja tuottaa innovatiivisia sekä terveellisiä tuotteita puurakennusalan tarpeisiin. Toiminnassamme patentoidut teknologiamme yhdistyvät kuuden sukupolven mittaiseen kokemukseen. Olemme osa Suomen kasvavaa bio- ja kiertotaloutta.

Tilaa uutiskirjeemme

Olen lukenut tietosuojalauksekkeen ja