Uusi toimitusjohtaja Aalto Haitekille

9.10.2020 | Uutiset

Joakim Knutar

Aalto Haitekin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Joakim Knutar. Aiemmin Knutar on toiminut kansainvälisissä johtotehtävissä, it-alan kehitys puolella sekä myyntipuolella. Knutar on koulutukseltaan Diplomi-insinööri. Hän on asunut viimeiset yhdeksän vuotta ulkomailla, viimeisenä Hong Kongissa. Edellisiin työnantajiin lukeutuvat muun muassa Nokia ja Comptel. Knutarilla on laaja kokemus Aasian ja Kiinan markkinoista, joka palvelee Aalto Haitekia tosi hyvin. Joakim asuu Espoossa vaimonsa ja heidän neljän lapsensa kanssa. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat pyöräily ja beach volley. 

”Asuessani vielä Hong Kongissa otin Aalto Haitekin kehitysjohtaja Janne Honkalaan yhteyttä. Nopealla aikataululla pääsin aloittamaan ensin tutustumisen yritykseen ja sen jälkeen toimitusjohtajaksi”, Knutar kertoo Aalto Haitekille tulostaan. 

”Aalto Haitekilla on ainutlaatuinen tuote puumarkkinoille. Pystymme aidosti erottautumaan ja tarjoamaan uuden vaihtoehdon puurakentamiselle. WLT® teknologian ekologisuus, puhtaus ja modulaarisuus tulevat viemään pitkälle”, Knutar toteaa. 

Koronan seurauksena Aalto Haitekilla on jouduttu muuttamaan suunnitelmia. Lomakylien ja konseptitalojen rakennuksia ei ole mennytkään, koska rajoitusten vuoksi matkailu on hiljaisempaa. Tämän seurauksena Aalto Haitek ei ole vielä pystynyt palkkaamaan lisää työntekijöitä. Kun korona on selätetty, Aalto Haitekilla on suuret mahdollisuudet. Puurakentaminen tulee olemaan tulevaisuutta. Ympäristöministeriökin on asettanut uudet tavoitteet julkiseen puurakentamiseen. 

AALTO HAITEK on kestävän kehityksen edelläkävijä, joka suunnittelee, kehittää ja tuottaa innovatiivisia sekä terveellisiä tuotteita puurakennusalan tarpeisiin. Toiminnassamme patentoidut teknologiamme yhdistyvät kuuden sukupolven mittaiseen kokemukseen. Olemme osa Suomen kasvavaa bio- ja kiertotaloutta.

Tilaa uutiskirjeemme

Olen lukenut tietosuojalauksekkeen ja