tulevaisuuden puurakentamista

Wave layered timber (WLT®) on toholampilaisen Aalto Haitek Oy:n rakennusteollisuudelle kehittämä
massiivinen puuelementtiratkaisu.

Aalto puu

WLT® tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia

WLT®:n nerokas aaltoprofiilin ja kuivaamiskäsittelyn yhdistelmä luo elementeille yhtenäisen, halkeilemattoman ja jäntevän rakenteen. Aaltoprofiilin yhdistämistekniikka ja saman suuntaiset puun syyt luovat myös poikkeuksellisen lujia puurakenteita, mikä tekee WLT®:stä ekologisen ja
taloudellisen vaihtoehdon myös teknisesti ja esteettisesti vaativille rakenteille.

Komponentin aaltoprofiilin kireys mukautuu luonnostaan sään ja ilmaston aiheuttamiin kosteuden muutoksiin jousimaisen ominaisuutensa ansiosta.

Aalto Puu mahdollistaa päästöttömän rakentamisen

WLT® sopii monenlaisiin suuriin ja pienimuotoisiin rakennusprojekteihin, mukaan lukien rakennukset ja sillat sekä kaarevat, korkeat, paksut ja ohuet rakenteet. Massiivinen, hengittävä rakenne tarjoaa esteettisesti miellyttävän, eristävän, ja paloturvallisen ratkaisun. Kantokykyinen ja kevyt WLT® -rakenne sopii rakennuksen kaikkiin rakennusosiin.

WLT® -materiaaliksi soveltuvat myös modifioidut puut, kuten Accoya®, joka on tuotemerkki ekologisesti ja myrkyttömästi asetyloimalla käsitellylle puulle. Patentoidussa asetylointiprosessissa puu kyllästetään väkevällä etikkaliuoksella, jolloin sen vettä sitova solukko muuttuu pysyvästi. Puusta tulee mittapysyvää ja erittäin hyvin kosteuden- sekä lahonkestävää. Accoya® ei vaadi erillistä pintakäsittelyä ja sillä on 25 vuoden takuu maakosketuksessa tai makeassa vedessä sekä ainutlaatuinen 50 vuoden takuu maanpäällisissä rakenteissa.

 

Ota yhteyttä saadaksesi lisää infoa!

 

Ota yhteyttä!

AALTO HAITEK on kestävän kehityksen edelläkävijä, joka suunnittelee, kehittää ja tuottaa innovatiivisia sekä terveellisiä tuotteita puurakennusalan tarpeisiin. Toiminnassamme patentoidut teknologiamme yhdistyvät kuuden sukupolven mittaiseen kokemukseen. Olemme osa Suomen kasvavaa bio- ja kiertotaloutta.

Tilaa uutiskirjeemme

Olen lukenut tietosuojalauksekkeen ja